Astu liikmeks!

Käesoleval lehel saad mugavalt astuda Eesti Autistide Liidu liikmeks. Liikmeks olemine ei tähenda kohustust osaleda ühingu tegevustes, kuigi oled teretulnud ka osalema. Liitumiseks ei pea Sul olema autismispektri või Aspergeri sündroomi diagnoosi – piisab sellest, et oled täisealine, leiad endal olevat märkimisväärses ulatuses autistlikke või Aspergeri sündroomiga seostatud omadusi ning soovid anda oma väikese panuse autistide elu paremakstegemise suunas. Lisaks oleks tore, kui Sulle läheksid korda meie kodulehe avalehel loetletud eesmärgid.

Kui Sul ei ole diagnoosi, siis oleks tore, kui oleksid enne liitumist tuttav autismi diagnoosimise alustega, oleksid pühendanud aega erinevate sündroomi tutvustavate materjalidega tutvumisele ning kui oleksid enda täpsemaks positsioneerimiseks neurodiversiteedi-maastikul läbinud Aspie-quiz testi või mõne muu autismitesti, näiteks AQ-testi, mille leiad eestikeelsel kujul ka Temple Grandini ja Richard Paneki raamatust “Autism. Diagnoosimise alused ja suhtumine autistidesse” (testid ei ole kasutatavad diagnoosimisvahendina, kuid võivad aidata end täpsemini positsioneerida neurodiversiteedi spektris). Enne liikmeksastumist soovitame lisaks läbi lugeda kodulehe avalehelt KKK.

Oleme seni kandnud hoolt kodulehe, Facebooki-lehe, foorumi ja Facebooki-grupi eest, tõlkinud ja koostanud tekste, pakkunud kogemusnõustamist, aidanud korraldada autistide tugigruppe jne puhtentusiastlikult peamiselt oma isiklikust vabast ajast, kuid kõik see on seotud ka rahaliste kuludega. Sinu abi oleks meile suureks toeks!

Liitumine on lihtne: tutvu meie ühingu põhikirjaga, täida allpool toodud vorm ja kanna ühingu kontole liikmemaks käesoleva aasta eest vabatahtlikus suuruses (alates maikuust 2019 aktsepteerime ka ilma liitumismaksuta liitumisi ja liikmetel pole enam kohustust liikmemaksu maksmiseks). Konto number on EE742200221062709704 (Swedbank), saaja MTÜ Eesti Autistide Liit (MTÜ nimi kuni juunini 2019 oli Eesti Aspergerite Ühing). Selgitusse kirjuta „liikmemaks“ ja oma täisnimi.

Liitumisele järgneb varsti meiepoolne kinnitus Sinu e-mailile. Lubame, et ei jaga Sinu andmeid kellegagi ja saadame vaid ühinguga seotud infot, millest võid igal ajal loobuda.

Kui Sa pole veel täisealine, kuid soovid ühingu tegevuses osaleda, võta meiega palun eraldi ühendust aadressil aspergerid@gmail.com.

1. Sisesta oma ees- ja perekonnanimi ning e-posti aadress.